x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Internet broadband de 20 Mbps cu 9,9 euro pe lună, de la Romtelecom

Internet broadband de 20 Mbps cu 9,9 euro pe lună, de la Romtelecom

de Cristian Ionescu    |    13 Iul 2009   •   00:00

Romtelecom a lansat azi două noi abonamente la internet broadband, cu viteze de până la 30 Mbps, cu 50% mai mari decât vitezele furnizate până în prezent, atât pentru segmentul rezidenţial, cât şi pentru companii.



Tarifele pentru clienţii persoane fizice încep de la 9,9 euro pe lună, cu TVA inclus. În prezent, oferta este disponibilă în 10 oraşe din ţară. Noile abonamente cu viteze mai mari la internet pentru segmentul rezidenţial se adresează atât clienţilor noi, cât şi celor existenţi, fiind disponibile în două variante: Romtelecom Clicknet 20 Mbps, la un tarif lunar de 9,9 euro cu TVA şi Romtelecom Clicknet 30 Mbps, la un tarif lunar de 14,9 euro cu TVA.

Abonamentele sunt disponibile pentru contractele încheiate pe 2, respectiv 3 ani, pentru care clienţii beneficiază de activare fără taxe a serviciului, modem gratuit şi de o linie VoIP fără costuri suplimentare. Noile servicii sunt disponibile în următoarele 10 oraşe: Bacău, Brăila, Bucureşti, Cluj Napoca, Constanţa, Iaşi, Piatra Neamţ, Ploieşti, Sibiu şi Timişoara.

×
Subiecte în articol: IT