x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget iPhone 3GS, în România din 31 iulie

iPhone 3GS, în România din 31 iulie

de Cristian Ionescu    |    09 Iul 2009   •   00:00

Orange România va lansa pe data de 31 iulie noul iPhone 3GS, până acum înregistrându-se peste 1000 de precomenzi, a anunţat Thierry Millet, noul director executiv al Orange România.



Millet a declarat că se aşteaptă la aceeaşi frenezie la cumpărare ca şi cea înregistrată la predecesorul iPhone 3G, dar că nu poate oferi detalii despre preţul dispozitivului sau planurile de tarifare.

De asemenea, France Telecom a anunţat numirea oficială a lui Thierry Millet, actualul Director Executiv interimar al Orange România, în funcţia de CEO cu responsabilităţi depline, a declarat Olaf Swantee, SEVP şi global leader Orange mobile.

Thierry Millet a ocupat poziţia de CEO interimar din luna martie a acestui an. Anterior, a deţinut funcţia de Director Comercial (CCO) al Orange România, din octombrie 2005. În această calitate, a condus departamentele customer service, marketing şi vânzări pentru utilizatori individuali şi companii.

"Pentru a ne atinge obiectivele ne vom adapta modelul operaţional. Lansarea programului de franciză în luna martie şi dezvoltările online recente sunt exemple relevante ale iniţiativelor de transformare care vor determina succesul nostru acum şi în viitor", a declarat Millet.

Swantee a adăugat că plecarea fostului şef al Orange România, Richard Moat, s-a datorat unei decizii personale a acestuia, pe motiv că doreşte să-şi petreacă mai mult timp alături de familie. Swantee a adăugat că numirea lui Millet a fost o alegere firească, deoarece "experienţa internaţională, precum şi cunoaşterea aprofundată a pieţei româneşti, au făcut ca Thierry să reprezinte cea mai potrivită alegere pentru funcţia de CEO".

De asemenea, Orange anunţat că va deschide în România un centru prin care va furniza servicii IT pentru companiile din grupul France Telecom, din care face parte, şi vrea să optimizeze reţeaua de distribuţie pe piaţa locală.

"Noul centru, care va avea până la 300 de angajaţi, va furniza servicii pentru companiile France Telecom din toate ţările. România este pentru noi extrem de importantă, suntem interesaţi de această piaţă, iar investiţiile noastre s-au ridicat, până acum, la 1,6 miliarde de euro. În Europa, Orange este cel mai mare furnizor fix broadband, VoIP, IPTV (servicii de internet prin sisteme wireless, servicii de voce prin Internet şi servicii de televiziune prin Internet - n.r.), iar ambiţia noastră este să nu ne limităm la telefonia mobilă", a încheiat Swantee.

×
Subiecte în articol: IT romania