x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget iPhone 5c la Orange, de la 249 euro

iPhone 5c la Orange, de la 249 euro

de Alexandru Radescu    |    25 Oct 2013   •   14:41
 iPhone 5c la Orange, de la 249 euro

De astăzi, noii membri ai familiei iPhone (versiunile 5c şi 5s) ajung în ofertele şi rafturile operatorilor Cosmote, Orange, Vodafone.

iPhone 5s, modelul mai avansat, dotat cu senzorul Touch ID care scanează amprenta pentru a debloca telefonul sau pentru a cumpăra aplicaţii, este recomandat la operatorul portocaliu împreună cu abonamentul Pantera 55 la un preţ de 299 euro (TVA inclus) pentru modelul de 16 GB.

Pentru iPhone 5c (foto), disponibil în culorile albastru, verde, roz, galben şi alb, la preţul de 249 euro (TVA inclus) poate fi achiziţionat împreună cu abonamentul Pantera 44.

Program buy-back

Clienţii Orange din Bucureşti au parte de o oferta speciala prin programul Buy-Back. Ei pot preda vechiul iPhone (iPhone 3G/3GS, iPhone 4/4s) până pe 31 decembrie, în schimbul căruia vor primi un voucher ce poate fi folosit la cumpărarea unui iPhone 5c sau iPhone 5s, prin activarea sau prelungirea unui abonament Orange pe 2 ani.

Toţi cei care aleg iPhone 5s si iPhone 5c alături de abonamentele Pantera 44 sau Pantera 55 vor beneficia de asigurare gratuită, precum şi de acces la aplicaţiile Orange Cloud si Orange TV Go.

 

×