x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget IT - Stirile zilei

IT - Stirile zilei

30 Mar 2004   •   00:00
Internetul ia altitudine

Pasagerii liniilor Boeing vor beneficia de servicii Intenet cu conectare rapida, chiar si la o altitudine de peste 9.000 de metri. Pasagerii liniilor comerciale vor beneficia de conexiuni wireless pentru laptop-uri sau portabile. Astfel, pentru a-si face o calatorie mai placuta, vor putea citi sau trimite mail-uri sau si naviga pe site-urile preferate. Preturile vor varia in functie de durata zborului.

Descarcati, descarcati !

Industria muzicala din Anglia este disperata din cauza celor care descarca ilegal muzica de pe Internet. Conform unor studii ale Institutului Fonografic Britanic, 92% dintre cei care care se aprovizioneaza cu muzica de pe net, o fac ilegal. Si asta in conditiile in care 8 milioane de englezi isi iau muzica de pe Internet. Ca atare, pe impatimitii download-urilor ilegale ii pandeste de-acum incolo umbra tribunalului.

Si mai mult spam

Desi presedintele George Bush (foto) a semnat Legea antispam, intrata in vigoare de la 1 ianuarie 2004, datele unui sondaj recent arata ca mesajele publicitare nesolicitate au depasit vechile statistici. Astfel, 19% dintre cei chestionati spun ca acum primesc mai multe mesaje, 53% n-au observat nici o schimbare si doar 11% primesc mai putine mesaje. Sondajul a fost realizat in SUA, in perioada 3 februarie - 1 martie.

Doua buturugi mici...

Insulele caraibiene Antigua si Barbados au avut castig de cauza in fata Statelor Unite in problema jocurilor de noroc pe Internet. Disputa a avut loc in cadrul Organizatiei Mondiale a Comertului si a pornit de la o interdictie din partea SUA asupra acestui tip de activitate. Minusculele state au sustinut ca o asemenea atitudine din partea americanilor constituie o incalcare a regulilor comertului mondial.

Apare Athlon 64 2800+

In curand vor fi scoase la vanzare procesoarele Athlon 64 2800+. Acestea functioneaza la 1,8 GHz si includ 512 KB memorie cache Level 2, fiind in acest moment cele mai mici modele din familia Athlon 64. Deocamdata, procesorul AMD Athlon 64 2800+ a aparut la vanzare pe un site pe Internet la un pret de 173$, in conditiile in care pe acelasi site, un Athlon 64 3000+ costa 211$, iar un Athlon 64 3200+ costa 270$.


Grupaj realizat de Alexandru Radescu
×
Subiecte în articol: IT