x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget IT - Stirile zilei

IT - Stirile zilei

11 Mar 2004   •   00:00
Ziua Informarii in Romania

Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei va organiza maine o zi de informare, dedicata discutarii metodologiei intocmirii si depunerii proiectelor care pot fi finantate in cadrul programului eContent. Cel de al patrulea apel pentru propuneri din cadrul programului eContent vizeaza dezvoltarea serviciilor de informare transfrontaliera bazate pe informatii din sectorul public si intarirea infrastructurii lingvistice.

Jocul video "Eye Toy" a castigat doua premii

Jocul video "Eye Toy", apartinand consolei de jocuri PlayStation 2, a castigat premiul pentru "Realizari tehnice" la ceremonia premiilor BAFTA, tinuta recent la Londra. Prin intermediul unei conexiuni USB la camera Eye Toy, jucatorul va participa live la joc, vizualizandu-se pe ecran, facand posibila atat interactiunea fizica, dar si manipularea celorlalte personaje.

Seminar web gratuit

Zix Corporation a anuntat ca va gazdui pe 10 martie un seminar la care se va discuta despre tehnologii de filtrare ale lui Message Inspector v4.3. In cadrul evenimentului se vor examina o parte din metodele disponibile la ora actuala in lupta contra spam-ului si vor fi detaliate modurile in care o corporatie poate face mai mult decat simplul control al spam-ului. Nu se percepe taxa, dar cei care doresc sa participe trebuie sa se inregistreze on-line la http://www.zixcorp.com/newsroom/ webseminars.php.

Zapp - cea mai rapida retea mobila

Zapp ofera cea mai ieftina conexiune mobila la Internet, lucru posibil prin tarifarea traficului de date in functie de timp. Astfel, Zapp a introdus Zapp Turbo, un software care mareste puterea de accelerare de 10 ori, viteza de transfer putand ajunge la 1.500 kbps. Pentru download, viteza este de pana la 1.500 kbps, un timp de treipatru ori mai scurt fata de timpul utilizat printr-o linie fixa.

Pariurile on-line lupta impotriva cyber-santajelor

Site-urile de pariuri on-line sunt mai sigure acum, dupa un recent val de atacuri ale cyber-santajistilor. Hackerii cer intre 20.000 si 50.000 dolari drept protectie. Astfel, BetWWWTS.com din Antigua a fost nevoita sa plateasca 30.000 de dolari dupa ce hackerii au inchis site-ul si mii de clienti nu si-au putut plasa pariurile estimate la o suma totala de 5 milioane de dolari.

×
Subiecte în articol: IT