x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Jocul saptamanii - Comandos 3: Destination Berlin

Jocul saptamanii - Comandos 3: Destination Berlin

09 Mar 2004   •   00:00

Pyro Studios a lansat in 1998 primul titlu din ceea ce urma sa devina o serie de mare succes: Commandos: Behind Enemy Lines.

Au urmat alte doua titluri Commandos: Beyond the Call of Duty (in 1999) si Commandos 2: Men of Courage (in 2001). Jocul a fost inspirat din doua filme celebre in anii ‘60: "Tunurile din Navarone" si "Acolo unde se avanta vulturii", pe tema luptei aliatilor impotriva Germaniei naziste in cel de-al doilea razboi mondial. Commandos a reusit sa preia esenta acestor capodopere cinematografice si sa o transpuna intr-un univers virtual.

Commandos 3 (Destination Berlin) aduce trei noi campanii, desfasurate in Normandia, Europa Centrala si Stalingrad, insumand 12 misiuni. Cum era firesc s-au produs si destule modificari.

Din pacate, cei de la Pyro au decis sa retraga trei din cei noua membri ai echipei, asa ca au ramas doar Green Beret, Sniper, Sapper, Driver, Spy si Thief.

Sectiunea multiplayer aduce un vant proaspat. Maximum 12 echipe vor putea sa se intreaca, fiecare avand sase oameni, in modul deathmatch, iar ultima echipa care ramane in viata castiga.

Pentru a juca acest joc aveti nevoie de un computer dotat cu procesor la 1.6 Ghz, memorie de 256 Mb si o placa video 3D de minimum 32 Mb. In plus, trebuie instalat DirectX 8.1.

×
Subiecte în articol: IT