x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget LG a lansat un magazin online de aplicaţii pentru celularele companiei

LG a lansat un magazin online de aplicaţii pentru celularele companiei

de Cristian Ionescu    |    14 Iul 2009   •   00:00

LG Electronics a deschis un magazin online de aplicaţii pentru telefoanele mobile, numit LG Application Store, peste 100 de programe fiind disponibile gratuit pentru utilizatorii de telefoane mobile LG.



Magazinul online de aplicaţii a fost lansat oficial în Asia, urmând să fie extins în alte 24 de ţări în decursul acestui an. Până la sfârşitul anului, numărul de aplicaţii urmează să fie extins la 2000.

"Ca răspuns la cererea în creştere a consumatorilor pentru conţinut software, LG îşi extinde portofoliul de aplicaţii şi conţinut", a declarat Dr. Skott Ahn, şeful Mobile Communications, LG Electronics.

Magazinul de aplicaţii LG este asociat cu LG Mobile Developer Network, o platformă proiectată pentru dezvoltatorii terţi de software, care creează jocuri şi aplicaţii pentru telefoanele mobile LG, aplicaţiile fiind testate prin intermediul programului Virtual Developer Lab, şi descărcate prin programul Over-The-Air.

În prezent, site-ul acceptă Java SDK, iar până la şfârşitul anului va fi optimizat pentru dowloadarea de widget-uri. Pe viitor, mai multe telefoane LG vor fi prevăzute cu funcţii de acces la magazinul de aplicaţii LG.

×
Subiecte în articol: IT aplicatii