x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Linie directa cu inaltul cerului

Linie directa cu inaltul cerului

14 Apr 2004   •   00:00

Muritorii de rand vor avea ocazia sa poarte o mica discutie cu „Cel de Sus". Singura conditie este sa fie dotati cu un telefon mobil. Acest lucru a devenit posibil multumita catorva englezi nastrusnici care s-au hotarat sa infiinteze o linie directa cu cerul.

URECHEA CERULUI. In cursul lunii viitoare, la Londra se va desfasura evenimentul botezat Sky Ear (Urechea Cerului). Toata tarasenia va dura de seara si pana dimineata. In acest rastimp, un nor luminos, format din baloane cu heliu va fi lansat deasupra Greenwich-ului. Smecheria este ca cele peste 1.000 de baloane uriase care vor pluti deasupra Angliei vor fi dotate cu telefoane mobile.

SFERE INALTE. Astfel, oricine va putea intra in legatura directa cu cerul. Sunand la un numar special, privitorii vor auzi in receptor varianta sonora a Aurorei Boreale: izvorul de suieraturi al sferelor inalte. Si poate unul mai norocos il va prinde pe Dumnezeu pe fir. In plus, baloanele sunt niste veritabili cameleoni: ele isi vor schimba coloritul pe masura ce vor fi sunate de la sol.

Florina Z`inescu

×
Subiecte în articol: IT