x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Meva implementeaza SIVECO Aplications

Meva implementeaza SIVECO Aplications

24 Mai 2004   •   00:00

Compania MEVA Drobeta-Turnu Severin (una dintre cele mai mari intreprinderi constructoare de vagoane din Romania) a ales sistemul informatic integrat SIVECO Aplications.

Datorita volumului mare de date, implementarea componentelor sistemului s-a facut treptat: s-a inceput cu Managementul Stocurilor si Managementul Aprovizionarii, apoi cu Managementul Financiar-Contabil, Managementul Mijloacelor Fixe si Obiectelor de Inventar, Managementul Contractelor, Managementul Bugetelor si Managementul Productiei, pentru ca in faza finala sa se implementeze Managementul Resurselor Umane si Salarizarii Personalului, Managementul Mentenantei si SIVECO Business Analizer.

INCREDERE. „Politica MEVA este furnizarea cu consecventa de produse care sa satisfaca cerintele clientilor nostri, realizate eficient, intr-un mediu sigur si de incredere. Suntem hotarati sa castigam si sa pastram increderea clientilor nostri printr-o imbunatatire continua a proceselor si produselor pentru indeplinirea cerintelor. In spiritul celor de mai sus, am ales SIVECO Romania pentru ca a venit cu o oferta credibila, competitiva si realista, iar implementarea sistemului informatic SIVECO Applications ne-a confirmat asteptarile", a declarat Fulger Popescu, director general MEVA.

SOLUTIE COMPLETA. Prin componenta Managementul Productiei este asistat intregul ciclu de fabricatie si sunt acoperite pricipalele faze ale productiei: pregatirea, lansarea precum si urmarirea si raportarea completa a productiei. Pe tehnologia de fabricatie, pentru fiecare operatie se specifica resursele necesare (umane, echipamente, SDV-uri), precum si materiile prime si auxiliare cu cantitatile indicate de tehnolog.

„Prin integrarea cu celelalte componente din cadrul SIVECO Applications achizitionate si implementate la MEVA, utilizarea componentei Managementul Productiei in cadrul companiei permite definirea unui flux de procese usor de coordonat si urmarit", declara doamna Irina Socol, directorul general al companiei SIVECO Romania.

×
Subiecte în articol: IT managementul siveco