x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget NVIDIA anunţă noile GPU GeForce 500M pentru Intel Core (Sandy Bridge)

NVIDIA anunţă noile GPU GeForce 500M pentru Intel Core (Sandy Bridge)

06 Ian 2011   •   16:43
NVIDIA anunţă noile GPU GeForce 500M pentru Intel Core (Sandy Bridge)

Această tehnologie oferă un nivel superior de autonomie bateriei, prin activarea şi dezactivarea unităţii de procesare vizuală, astfel încât GPU-ul să fie folosit doar cand este necesar.

Noua serie de GPU-uri anunţate azi inlcude:

Pentru utilizatorii ce doresc performanţă: GeForce GT 540M, GeForce GT 550M, şi GeForce GT 555M, care oferă un nivel de performanţă cu până la de patru ori mai ridicat, în comparaţie cu soluţiile de grafică integrată şi cu până la de două mai mare în cazul aplicaţiilor DirectX 11. Pentru utilizatorii obişnuiţi: GeForce GT 520M şi GeForce GT 525M care oferă un nivel de performanţă cu până la de două ori mai mare în comparaţie cu soluţiile de grafică integrată.

Doar GPU-urile NVIDIA oferă suport pentru tehnologia NVIDIA Optimus, ceea ce permite bateriei laptop-urilor să funcţioneze mai mult timp prin activarea şi dezactivarea automată a GPU-ului, astfel încât acesta să fie folosit doar când este necesar. Tehnologia NVIDIA Optimus, care a fost anunţată acum mai bine de un an, este acum disponibilă în peste 80% dintre notebook-urile dotate cu unităţile GeForce 500M.

GPU-urile NVIDIA GeForce 500M GPUs ofera suport pentru tehnologia NVIDIA 3D Vision, DirectX 11, pentru motorul de fizică PhysX, suport pentru arhitectura CUDA pentru aplicaţiile optimizate pentru procesarea pe GPU şi suport pentru aplicaţia NVIDIA 3DTV Play.

×
Subiecte în articol: ces 2011