x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Orange lansează aplicaţia oficială pentru EURO 2012

Orange lansează aplicaţia oficială pentru EURO 2012

de Alexandru Radescu    |    17 Apr 2012   •   14:11
Orange lansează aplicaţia oficială pentru EURO 2012

Orange si UEFA au lansat aplicatia mobila oficiala pentru Campionatul European de Fotbal, o sursa de informatii despre EURO 2012.

Disponibila pe opt platforme mobile, printre care iOS, Android, Windows Phone, BlackBerry, Bada si Java – aplicatia gratuita ofera informatii despre echipe si campionat, comentarii in direct sub forma de text, interviuri video, precum si momente remarcabile, statistici si notificari personalizate premium contra cost.

Pentru prima data, fanii vor putea transmite informatii dintr-o aplicatie EURO prin Facebook si Twitter pentru a impartasi noutati despre turneu.

Kitul pentru fani nclude 'Photo Fun' cu ajutorul caruia utilizatorii pot aplica digital vopsea de fata pe o fotografie si o pot trimite prietenilor, dar si functionalitatea de geolocalizare si harti reale marite, care le permite sa-si caute prietenii si cele mai bune locuri, pentru a urmari meciurile acasa sau in strainatate.

Fanii care viziteaza Polonia si Ucraina pot folosi si informatiile de calatorie integrate. Astfel, ei afla mai multe despre orasele pe care le viziteaza, despre stadioane, primesc informatii de calatorie si descopera zonele oficiale ale fanilor UEFA din Polonia.

UEFA si Orange vor lansa o actualizare a aplicatiei oficiale pe masura ce turneul se aproprie.

×