x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Orange "taie" tarifele de roaming.

Orange "taie" tarifele de roaming.

de Alexandru Radescu    |    15 Iun 2011   •   13:42

Orange Romania va reduce de la 1 iulie, cu 10,3%, respectiv 26,7%, tarifele standard pentru convorbirile in roaming, odata cu intrarea in vigoare a unor noi decizii UE. Astfel, se vor taxa cu 0,35 euro/minut apelurile efectuate si cu 0,11 euro/minut cele primite.

In prezent, tarifele standard practicate de operator sunt de 0,39 euro/minut pentru apeluri efectuate si de 0,15 euro/minut pentru cele primite.

De asemenea, operatorul va lansa, din 15 iunie noi oferte pentru optiunile Permis de vacanta si Favourite Country.

Astfel, optiunea Permis de vacanta poate fi activata atat de abonati, cat si de utilizatorii de cartele preplatite si include 15 minute pentru convorbiri, 15 mesaje scrise si 1MB pentru internet pe mobil, valabile in UE, Elvetia si Moldova, la un tarif de 4,20 euro (fara TVA). Optiunea poate fi folosita si in Croatia, SUA, Turcia sau China (exclusiv pentru abonati) cu 8,4 euro (fara TVA).

Cu Favourite Country, abonatii Orange isi pot alege o tara favorita pentru care primesc minute de roaming la preturi mai mici cu peste 40% fata de noile tarifele standard impuse de UE. Optiunea contine 60 de minute in roaming la un tarif de 12,09 euro si este disponibila pentru oricare dintre tarile UE, Elvetia sau Moldova. Clientii care calatoresc in Israel sau Serbia isi pot activa optiunea Favourite Country si primesc 40 de minute pentru 32,25 euro.

×