x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget OTE solicită încă 45 de zile pentru ofertarea acţiunilor Romtelecom

OTE solicită încă 45 de zile pentru ofertarea acţiunilor Romtelecom

30 Mar 2011   •   10:57

Ministrul Comunicaţiilor, Valerian Vreme, a anunţat în cadrul unei conferinţe de presă că societatea OTE a cerut prelungirea cu încă 45 de zile a termenului până la care trebuie să transmită Gu­ver­nului român un răspuns la cere­rea de a prezenta o ofertă de preţ pentru pachetul de 46% din acţiunile Rom­telecom.
Vreme a oferit un răspuns indirect cererii OTE, precizând că este posibil ca în această perioadă acţiunile Romtelecom să fie listate la bursă.

Ministerul Comunica­ţiilor a anunţat la sfârşitul lunii noiembrie 2010 că statul doreşte să vândă pachetul de acţiuni pe care îl mai deţine la Romtelecom şi a cerut OTE să vină cu o ofertă de preţ, o altă variantă fiind listarea titlurilor la bursă. Mi­nistrul Comunicaţiilor, Valerian Vreme, a afirmat la momentul respectiv că participaţia statului la Romtelecom este evaluată la un miliard de euro.

În cadrul aceleiaşi conferinţe de presă, Vreme a anunţat că sistemul electronic de plătă, ghişeul.ro, este funcţional în Târgu-Mureş şi în sectoarele 2 şi 6 ale Capitalei.

articol în curs de actualizare

×