x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Pariuri online

Pariuri online

04 Aug 2007   •   00:00

Pentru impătimiţii pariurilor, e bine de ştiut că de ceva timp poţi paria şi din confortul casei proprii, fără să trebuiască să ieşi pentru a vedea cotele ori ca să completezi formulare cu meciuri.

Pentru impătimiţii pariurilor, e bine de ştiut că de ceva timp poţi paria şi din confortul casei proprii, fără să trebuiască să ieşi pentru a vedea cotele ori ca să completezi formulare cu meciuri.

Â
www.gamebookers.com

Gamebookers a lansat şi o interfaţă in limba romănă a site-ului şi acceptă acum şi banii romănilor pentru pariuri. Interfaţa site-ului este extrem de intuitivă, acest site fiind recomandat celor care doresc să facă primii paşi in lumea pariurilor online sau a pariurilor in general. De asemenea, retragerea banilor este foarte simplă pe acest site, avănd nevoie decăt de un card VISA internaţional pe care cei de la Gamebookers să vă pună banii căştigaţi cu trudă.

Â
www.partybets.com

Avănd in vedere că utilizatorii internetului cresc in mod exponenţial in fiecare an, şi paginile de pariuri au inceput să se multiplice. Un alt site care a deschis drumul pariurilor pentru practicanţii romăni ai acestui "sport" este PartyBets, site creat exact pe aceeaşi structură ca şi gamebookers.com. Sporturile pe care poţi paria sunt fotbal, fotbal american, baseball, baschet, tenis şi chiar politică, aşa că, dacă ştii sigur cine va ieşi preşedinte anul viitor, poţi pune un pariu care să iţi aducă şi ceva bani... să nu mai poţi zice că votul nu iţi pune măncare pe masă.

Â
www.partypoker.com

Fiind afiliat site-ului PartyBets, PartyPoker este site-ul care deţine peste 65% din piaţa londoneză de poker online şi este cotat la bursa aceleiaşi ţări. Dacă ştii să joci poker şi te-ai plictisit de cazinourile sau aparatele de la barul din colţ, poţi foarte uşor să incerci şi varianta online a acestui joc. Tot ce trebuie să faci este să descarci clientul care vine sub forma unui joc şi să te loghezi. Şansele ca site-ul să iţi mănănce creditele din senin sau să refuze să iţi dea banii fiind mult mai mici decăt la jocurile de noroc de tip "arcade" sau "păcănele".

Â
www.livescore.cc

Pentru a folosi cu eficienţă site-urile de pariuri online, trebuie să ştii pe cine să pariezi şi să poţi să urmăreşti cum ţi se măreşte sau ţi se micşorează contul in timp real. Pentru a reuşi acest lucru poţi frecventa Livescore.cc şi să iţi evaluezi echipele incă dinainte de a le aşterne pe foaie şi să iţi pui cap la cap cea mai bună strategie de a căştiga. Cei mai mulţi utilizatori cu experienţă folosesc scheme de joc şi frecventează site-uri specializate pentru păreri şi tactici noi de a paria. Dar pănă la urmă şi la urmă, totul depinde de echipă, şi un site care afişează scorurile meciurilor in timp real poate deveni deseori cel mai urăt duşman al unui parior.

Â
www.livescorehunter.com

Avănd acelaşi ţel ca şi Livescore.cc, LiveScoreHunter este mult mai complex decăt acesta, fiind structurat mai bine şi cu un număr mai mare de sporturi pe care acesta le monitorizează, astfel că poţi vedea cum merg calificările Formulei 1, dacă a reuşit Andre Aggasi să căştige din nou sau dacă echipa ta favorită de hochei a reuşit să invingă in sfărşit pe cineva. Pe prima pagină a acestui site sunt afişate meciurile care sunt in desfăşurare in acel moment, o altă utilizare a site-ului fiind cea de a urmări meciurile pe internet, fără comentator sau imagine video, dar cu avantajul că poţi urmări mai multe meciuri in acelaşi timp.

×
Subiecte în articol: poţi internet