x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Philips HMP5000, filmul HD redat wireless pe televizor

Philips HMP5000, filmul HD redat wireless pe televizor

de Alexandru Radescu    |    29 Mar 2012   •   17:00
Philips HMP5000, filmul HD redat wireless pe televizor

Digitalul a aruncat in istorie batranul video cu caseta VHS. Noul echipament, CD player-ul, a cunoscut pana acum mai multe etape, in functie de imbunatatirile aduse suportului optic. Ca varf tehnologic, suntem acum in era Blu-ray player, capabil sa redea si continut 3D (filme, concerte, documentare, desene animate etc.) Iata insa ca unul din jucatorii importanti de pe aceasta piata a electronicelor de consum, el insusi un inovator in acest domeniu, propune o alternativa: playerul multimedia wireless. Olandezii de la Philips au adus si in Romania noile player-e capabile sa redea pe televizor fisiere “citite' de pe carduri SD, dar se pot conecta si la hard disk, prin USB.

Modelul HMP5000 vine cu interfata Wi-Fi integrata, DLNA (comunicare fara fir cu diverse echipamente electronice compatibile), inclusiv port HDMI. Cu alte cuvinte, fisierele HD sunt redate pe LCD sau plasma fara a pierde din calitatea continutului video. Pentru comoditate, pachetul include si o telecomanda.

Playerul suprinde si prin dimensiunile reduse (91 x 54 x 160 mm), fiind extrem de usor, comparabil cu un aparat foto superzoom. Nota maxima si la design, care imbina formele curbate cu sobrul negru.

Dupa cum stiu toti posesorii de DVD playere, formatele citite reprezinta o adevarata bataie de cap, fie ca e vorba de fisiere video, fie audio. Cu Philips HMP5000, aceasta grija nu mai exista: echipamentul citeste peste 30 de formate de fisiere! Nu o sa insir aici toata lista, ci doar cateva formate cu mare cautare: DIVX Plus HD, MPEG, MPG, MOV (MPEG 4, H264), FLV, MKV, JPEG, JPG JPEG, GIF, OGG, MP3, WAV, FLAC, WMA etc.

Playerul multimedia Philips HMP5000 poate fi achizitionat la pret de 450 lei.

×