x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Probleme cu bateria în cazul noilor telefoane iPhone 8 Plus

Probleme cu bateria în cazul noilor telefoane iPhone 8 Plus

09 Oct 2017   •   13:23
Probleme cu bateria în cazul noilor telefoane iPhone 8 Plus

Apple verifică mai multe rapoarte care reclamă probleme în cazul telefoanelor iPhone 8 Plus. Potrivit rapoartelor, bateriile se umflă şi, în cele din urmă, desprind ecranul telefonului, scrie The Guardian.

Cel puţin cinci rapoarte separate despre noul telefon iPhone se referă la deformarea telefonului, ca urmare a bateriilor umflate şi a ecranelor care se detaşează de corpul din aluminiu al dispozitivului. Rapoartele au fost întocmite în Hong Kong, Japonia, Taiwan, Canada şi Grecia, iar toate telefoanele au simptome asemănătoare, motiv pentru care poate fi vorba de o serie ieşită cu defecte de producţie.

Un putător de cuvânt de la Apple a afirmat că au loc verificări în cadrul companiei, iar unele dintre telefoane au fost colectate de operatorii de telefonie mobilă parteneri pentru investigaţii.

Nu este prima dată când Apple are probleme în cazul bateriilor. Compania produce şi vinde între 40.000 şi 80.000 de telefoane, ceea ce înseamnă că aceste defecte ar fi putut fi prezente încă din fabrică sau ar fi putut apărea în momentul expedierii.

×
Subiecte în articol: iphone 8 plus baterie defecte reclamatii