x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Proiector 3D FullHD pentru home entertainment

Proiector 3D FullHD pentru home entertainment

de Alexandru Radescu    |    16 Ian 2012   •   12:53
Proiector 3D FullHD pentru home entertainment

BenQ aduce [I pe pia]a din Romania primul proiector 3D Full HD premium destinat zonei de home entertainment, modelul W7000.

BenQ W7000 ofera imagini 3D la rezolutie Full HD (1080p) fara a produce efectul deranjant al “tremuratului' imaginilor tridimensionale, o rata de contrast nativ de 50.000:1, luminozitate de 2000 ANSI lumeni. De asemenea, asigura conectivitate HDMI, echipamentul putand fi astfel conectat la un player BluRay sau consola PS3 pentru a urmari continut 3D.

Proiectorul BenQ W7000 vine echipat cu un sistem optic optimizat pentru imagini Full HD, inclus si in alte proiectoare premium adresate segmentului Home Entertainment. Lentilele pentru proiectie de tip Panamorph sunt realizate cu elemente de sticla ultra clara pentru a asigura redarea celor mai mici detalii dar si o mai buna luminozitate. In acelasi timp, utilizatorii pot ajusta nuantele, contrastul, luminozitatea, temperatura culorilor sau nivelul de alb, astfel incat acestea sa raspunda standardelor de vizionare ale fiecaruia, indiferent ca este vorba de imagini 2D sau 3D. Proiectorul are telecomanda cu tastatura iluminata, astfel incat este mai usor de controlat si pe intuneric.

BenQ W7000 are capacitatea de a proiecta imagini cu o diagonala de pana la 7 metri, fiind adecvat pentru audiente de pana la 10-15 persoane.

Noul BenQ W7000 va fi disponibil pe piata din Romania incepand din luna februarie la un pret estimativ de 2000 euro.

×
Subiecte în articol: proiector 3d benq w7000 3d fullhd