x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Reclama oficială la Samsung Galaxy S7 Edge a fost făcută publică

Reclama oficială la Samsung Galaxy S7 Edge a fost făcută publică

17 Feb 2016   •   07:22
Reclama oficială la Samsung Galaxy S7 Edge a fost făcută publică
Samsung Indonezia a făcut publică reclama la Samsung Galaxy S7 Edge, confirmând informaţia potrivit căreia dispozitivul este rezistent la apă.
De asemenea, ne este confirmată şi calitatea imaginilor pe timp de noapte, prin intermediul unui obiectiv însoţit de cuvintele „aduce lumina în întuneric”. „Fă cunoştinţă cu irezistibilul„, este o altă caracterizare a flagship-ului Samsung Galaxy S7 pe care cu toţii îl aşteptăm cu nerăbdare.
Aşadar, dragi iubitori Samsung, pregătiţi-vă pentru #TheNextGalaxy. Am aflat o mulţime de informaţii despre flagship-urile anului, unele confirmate de cel care ne-a obieşnuit cu cele mai credibile „zvonuri”, Evan Blass.
 
Ambele dispozitive Galaxy S7 includ display QHD AMOLED, cameră frontală de 12 MP şi un slot microSD. Un lucru important este că, s-a tot vorbit despre rezistenţa la apă a smartphone-urilor Samsung, iar astăzi avem confirmarea includerii IP67 chiar pe una din paginile oficiale Samsung.
 
În plus, avem parte de un video care plasează Galaxy S7 în ploaie. Aşa cum vei observa, o femeie din Indonezia se pare că foloseşte Galaxy S7 Edge în câteva scene diferite.
 
Vezi AICI reclama la Samsung Galaxy S7 Edge şi o serie de imagini care o însoţesc. 

Samsung Galaxy S7 Edge - Official Introduction

×
Subiecte în articol: Samsung Galaxy S7 Edge