x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget REVIEW. Samsung DA-E750 – Din dragoste de..lămpi

REVIEW. Samsung DA-E750 – Din dragoste de..lămpi

de Alexandru Radescu    |    26 Noi 2013   •   18:10
REVIEW. Samsung DA-E750 – Din dragoste de..lămpi

Denumirea oficială e complet neatractivă: Sistem cu andocare duală şi amplificator cu tub vidat! Altceva însă atunci când înţelegi că e vorba de un sistem audio cu amplificare pe lămpi. Putere totală de 100W (difuzoare construite din fibră de sticlă), subwoofer încorporat, totul într-o carcasă din lemn, ceea ce aduce întregul echipament la o greutate de 8,6 kilograme. Mai mult decât ispititor acest sistem pentru o petrecere doar de dragul amplificării pe lămpi. Nu pentru „bubuială”, ci pentru a gâdila auzul cu o altfel de redare a sunetului, pentru a te lăsa absorbit de amplitudinea armonică naturală după care tânjeşte orice presupus, sau cu pretenţii, meloman.

Poţi să conectezi la echipament atât iPhone/iPod, cât şi terminale pe Android (Galaxy S II, Note etc.), ceea ce l-a recomandat pe DA-E750 drept „primul sistem audio din lume cu andocare duală”.

Muzica poate fi redată fie prin sistemul de andocare, cu dichis ascuns în partea posterioară a echipamentului, fie prin bluetooth, fie stick USB (citeşte formate MP3, WAV şi WMA). Nu ignoraţi funcţia bluetooth! Tansferarea muzicii se face fără probleme, am preferat chiar această variantă, inclusiv în varianta streaming online (via Youtube). Tot din seria comunicaţiilor wireless dintre echipamente, funcţiile AllShare Play şi Airplay pentru sincronizare şi transferul fişierelor.

Şi pentru că arta costă, amplificarea pe lămpi nu lasă din preţ sub nicio formă. Samsung DA-E750 costă 2500 lei.

×