x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Romtelecom: abonament de pe fix pe mobil cu 4,76 eurocenţi/minut

Romtelecom: abonament de pe fix pe mobil cu 4,76 eurocenţi/minut

de Cristian Ionescu    |    10 Mai 2009   •   00:00

Romtelecom a lansat ieri abonamentul Voce Relaxat, cu un tarif de 4,76 eurocenţi/minut cu TVA inclus către orice reţea fixă sau mobilă din România, inclusiv pentru apeluri internaţionale către toate reţelele fixe din UE şi reţelele fixe şi mobile din SUA şi Canada.

Potrivit companiei, abonamentul se adresează persoanelor fizice, clienţi deja existenţi noi, oferind posibilitatea de a vorbi de pe telefonul fix pe mobil la tarife cu 25% mai avantajoase faţă de cel mai mic tarif la convorbirile mobil-mobil, practicat pe piata. Tariful este valabil pentru apeluri către toate reţelele mobile naţionale, indiferent de palierul orar, către reţelele fixe din statele Uniunii Europene şi către reţelele fixe şi mobile din SUA şi Canada, fără nicio limitare în privinţa palierului orar. De asemenea, clientii care beneficiaza de acest abonament pot vorbi cu acelasi tarif către toate reţelele naţionale fixe, în intervalul de vârf (8 dimineaţa - 6 seara, de luni pana vineri), in restul timpului apelurile fiind gratuite.

Pentru clienţii care se abonează până pe data de 30 iunie, Voce Relaxat este disponibil la un tarif de 11,66 euro, cu TVA inclus. După ce perioada promoţională expira, abonamentul pentru Voce Relaxat va fi de 12,85 euro pe lună, cu TVA inclus.

×
Subiecte în articol: IT