x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Samsung anunţă laptopurile din Seria 9

Samsung anunţă laptopurile din Seria 9

07 Ian 2011   •   15:22
Samsung anunţă laptopurile din Seria 9

Este fabricat din duraluminiu, un material uşor, de două ori mai rezistent decât aluminiul şi folosit de obicei la construcţia aeronavelor. Asa ca daca va gadeati sa mergeti in spatiu cu seria 9 de la Samsung, probabil o puteti face.

Notebook 9 Series este echipat cu un ecran vibrant ‘SuperBright Plus’ (400nit), cu capacitatea de a reproduce 16 milioane de culori. Notebook-ul se lauda cu un consum optimizat şi performanţă superioară. Vine cu Microsoft Windows 7 şi cu cea de a doua generaţie de procesoare Intel Core i5/i7 cu o memorie de până la 8GB. De asemenea, beneficiaza de tehnologia 2.0 Turbo Boost, de la Intel.

Solid state drive-ul (SSD) 128/256GB asigură spaţiu de stocare suficient; lipsit de părţi mobile. În plus, technologia Samsung Fast Start alimentează dispozitivul în numai trei secunde de la sleep mode. În acest sleep mode avansat, datele sunt şi ele salvate atât pe SSD cât şi pe memoria internă, astfel încât conţinutul să fie pregătit chiar şi în cazul întreruperilor de alimentare sau al îndepărtării bateriei.  

Bateria durează până la de trei ori mai mult decât o baterie tipică. Viaţa bateriei este prelungită de PowerPlus, tehnologia perfecţionată de încărcare a bateriei, combinată cu bateria din litiu-polimer.

O cameră web HD de 1,3M permite utilizatorilor să înregistreze imagini şi video şi să ruleze videoclipuri pe un ecran panoramic de înaltă definiţie. Notebook 9 Series mai prezintă totodată un gesture pad mai mare, complet touch.

×
Subiecte în articol: ces 2011