x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Samsung lansează televizoare LED HD pe piaţa românească

Samsung lansează televizoare LED HD pe piaţa românească

de Cristian Ionescu    |    30 Apr 2009   •   00:00
Samsung lansează televizoare LED HD pe piaţa românească

Samsung a prezentat aseară gama de televizoare LED high definition, seriile 8000, 7000 şi 6000, cu preţuri care variază între 1600 si 3000 de euro.



Potrivit reprezentantilor companiei, avantajele oferite de televizoarele LED se reflecta mai ales in economii foarte mari de energie(40%). În plus, acestea prezintă performanţe mai bune, atunci când vine vorba de filme, jocuri, show-uri TV şi alte aplicaţii multimedia. Tehnologia Samsung's Wide Color Enhancer Pro si Ultra Clear Panel face posibilă reproducerea cu fidelitate a fiecărui detaliu, chiar şi în condiţiile în care imaginea nu este clară, toate cele trei serii beneficiind de tehnologia Motion Plus.

Seria 8000 foloseşte o rată de refresh de 200Hz, iar seriile 7000 şi 6000 de 100Hz. Folosind fie o conexiune prin cablu sau o conexiune Ethernet wireless disponibilă la seriile 8000 şi 7000, utilizatorii pot accesa de pe ecranul televizorului aplicaţia YouTube. Dincolo de entertainment-ul online, televizoarele LED de la Samsung se pot conecta la o serie de dispozitive externe.

Conexiunea USB face posibilă redarea de filme şi fotografii de pe camcordere, ascultarea muzicii de la un media player sau accesarea de fişiere multimedia de pe driver portabil. Pe piata romaneasca, compania spera sa comercializeze in urmatoarele doua luni aproximativ 500 de unităţi.

×
Subiecte în articol: IT