x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Sibiu - Fabrica de circuite

Sibiu - Fabrica de circuite

de Cristian Ionita    |    05 Noi 2005   •   00:00

Siemens AG Austria a anuntat ieri ca va deschide o noua fabrica in Romania, la Sibiu - Siemens Industrial Manufacturing, Engineering and Applications (SIMEA). Compania a preferat sa pastreze sub tacere investitia initiala, urmand ca aceste informatii sa fie disponibile la sfarsitul lunii noiembrie, cand va avea loc inaugurarea fabricii.

SIMEA este o ramura care se ocupa de fabricarea de componente si aparatura electronica. Sibiu este cel de-al treilea sediu SIMEA dupa cele doua existente in Austria, la Floridsdorf si Siegendorf. SIMEA Sibiu isi va incepe activitatea cu aproximativ 60 de angajati.

MUNCA MANUALA. "Fabrica se concentreaza pe procese de productie cu un mare aport de munca manuala, procese care in Austria nu pot fi desfasurate in mod competitiv", se arata intr-un comunicat al companiei. Pentru inceput vor fi produse circuite electronice integrate pentru aparatele electrocasnice, pentru ca ulterior sa fie produse la Sibiu si componente pentru computerele de bord ale automobilelor, ne-a declarat Bogdan Calarasu, director Corporate Communications in cadrul Siemens Romania.

×
Subiecte în articol: IT