x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget SOFTWARE - Cu Stopzilla - navigare linistita

SOFTWARE - Cu Stopzilla - navigare linistita

13 Mar 2004   •   00:00

Un software cu nume imprumutat parca din alt domeniu, dar eficient in lupta impotriva zecilor de ferestre care vi se deschid pe net fara sa fi cerut acest lucru.

Ferestrele "Popups" sunt, alaturi de mesajele spam, printre cele mai detestate lucruri de pe Internet.

Soft-ul "Stopzilla" este folosit de zeci de mii de utilizatori din peste 50 de tari. Eficacitatea acestuia provine nu atat din faptul ca elimina definitiv o anume fereastra. Este vorba de o aplicatie care identifica sursa care produce aceste enervante si insistente intruziuni in timpul navigarii dumneavoastra pe net. In plus, faptul ca vi se deschid alte ferestre decat cele pe care le-ati solicitat arata faptul ca sunteti spionat in timp ce ati accesat Internetul. Exista spioni, precum "Spyware " sau "Adware", care pot copia informatii din calculatorul personal, informatii care ajung in alte servere. "Spyware" este un termen comun pentru spionii soft care se instaleaza in sistemul dumneavoastra fara sa va dati seama si care va vor monitoriza, in secret, activitatile.

"Stopzilla" suprima in mod automat numeroase aplicatii, care v-ar spiona in timpul navigarii, cum ar fi: Messenger Service Ads, Malicious BHOs, Keystroke Loggers, Backdoor Trojans. Programul costa 29,95 dolari si puteti sa-l comandati la adresa: www.stopzilla.com.

×
Subiecte în articol: IT