x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Sony: cinci noi modele de camere foto digitale Cyber-shot

Sony: cinci noi modele de camere foto digitale Cyber-shot

06 Ian 2011   •   15:34
Sony: cinci noi modele de camere foto digitale Cyber-shot

De la Sony vin cinci noi modele Cyber-shot (DSC-TX100V, DSC-TX10, DSC-HX7V, DSC-WX10 şi DSC-WX7), cu rezoluţie de 16,2 megapixeli, primele camere foto digitale compacte cu mod de fotografiere 3D Still Image, cu un singur obiectiv şi un singur senzor. În plus, Cyber-shot TX100V reprezintă prima cameră foto compactă din lume care filmează la calitate Full HD progresiv (1920 x 1080/50p), având capacitatea de reproduce fidel mişcările rapide.

Modul Background Defocus fotografiază rapid două cadre cu setări diferite de focalizare, combinându-le ulterior pentru crearea unei imagini de calitate DSLR, cu subiectul în prim plan, focalizat, şi o imagine de fundal fără focus. Modul Soft Skin reduce defectele vizibile ale pielii şi ridurile, în timp ce funcţia Natural Flash corectează culorile pentru imagini naturale. Toate cele cinci camere foto beneficiază de modul de fotografiere super-rapidă la 10 cps, cu rezoluţie de full 16,2 megapixeli.

Toate noile modele Cyber-shot sunt compatibile cu cele mai recent lansate carduri SDHC premium de la Sony. Cardurile SDHC sunt compatibile, de asemenea, cu alte camere foto, camere video sau alt fel de dispozitiv ale altor producători.

Noile modele Cyber-shot vor fi disponibile în variate culori, începând cu luna martie 2011.

×
Subiecte în articol: ces 2011