x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Sony HX100V, Cyber-shot superzoom cu filmare HD

Sony HX100V, Cyber-shot superzoom cu filmare HD

de Alexandru Radescu    |    01 Feb 2011   •   19:14
Sony HX100V, Cyber-shot superzoom cu filmare HD

Cu zoom 30x şi filmare FullHD ( 1920x1080 50p), noul Cybershot de Sony se prezintă ca unul dintre cele mai puternice echipamente foto din gama sa, cu disponibilitate din luna aprilie a acestui an.

HX100V beneficiază de un obiectiv Vario-Sonnar de la Carl Zeiss, superangular 27mm.  Stabilizarea optică a imaginii, cu modul activ, funcţionează după principiul “anularea tremuratului, pe trei căi”, disponibilă pe modelele de camere video Handycam de top, de la Sony.

Noul Cyber-shot (ecran LCD 7,5cm) oferă o varietate de opţiuni de fotografiere 3D, prin funcţiile: 3D Sweep Panorama, imagine statică 3D şi Sweep Multi Angle. Pentru modul “Panorama” este suficient să apeşi pe declanşator şi să roteşti camera (senzor  Exmor 16,2MP).

Focalizarea automată, de mare viteză, fixează subiectul fotografiei în 0,1 sec, camera fiind capabilă să detecteze automat două cadre succesive, surprinse la diferite setări de focalizare.

De asemenea, HX100V (525 grame) dispune de funcţiile GPS/Busolă, ce capturează locul în care utilizatorul se află, precum şi direcţia de fotografiere.

×