x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Sony opreşte comercializarea tabletei Xperia

Sony opreşte comercializarea tabletei Xperia

de Alexandru Radescu    |    07 Oct 2012   •   18:11
Sony opreşte comercializarea tabletei Xperia

Nu a trecut nici o lună de la punerea în vânzare a tabletei Sony (Xperia S) şi gigantul nipon se vede nevoit să oprească, pe moment, procesul de comercializare. Motivul: descoperirea unor "breşe” între ecran şI carcasă, în condiţiile în care gadgetul este construit astfel încât să reziste la contactul cu apa.

Oficialii Sony, prin intermediul purtătorului de cuvânt Noriko Shoji, arată cu degetul spre fabrica din China în care este produsă tableta. Potrivit pcworld.com, clienţii care au achiziţionat deja Xperia Tablet pot veni cu produsul la service pentru verificare. Până în prezent, Sony a livrat peste 100.000 de unităţi, pentru pieţele în care se vinde oficial tableta.

În România, comercializarea a început pe 12 septembrie, la preţul de 1900 lei.  Xperia S vine cu un display HD de 9,4 inci (800 x 1280 pixeli), fiind echipată cu platforma Nvidia Tegra 3, procesor quad-core si sistem de operare Android 4.0.3. Modelul distribuit în prezent în România vine doar cu Wi-Fi, o versiune si cu 3G (2400 lei) va fi comercializata spre sfarsitul lunii octombrie. Are o capacitate de stocare de 16GB, la care se adauga şi cardul SD.

×