x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Sony super zoom la 30x şi fotografiere 3D

Sony super zoom la 30x şi fotografiere 3D

de Alexandru Radescu    |    05 Mar 2012   •   16:54
Sony super zoom la 30x şi fotografiere 3D

Sony a prezentat azi o serie de camere foto Cyber-shot, remarcandu-se un model cu fotografiere 3D, un super zoom de pana la 30x, dar si cea mai subtire camera foto compacta cu zoom 10x.

Modelul de top din noua serie CyberShot este HX20V (foto) ce include zoom optic 20X, inregistrare video AVCHD Full HD 50p, efecte artistice de fotografie, fotografiere 3D si GPS. Senzorul Exmor CMOS de 18,2MP este echipat cu cel mai nou procesor BIONZ, ce asigura imagini cu zgomot de imagine redus, chiar si in conditii de iluminare scazuta.

Cu doar 17,5 mm grosime, Cyber-shot WX100 este considerata cea mai mica si usoara camera din lume care ofera zoom optic 10x. Dispune de o serie de posibilitati de fotografiere, de la cadre cu unghi larg pana la cadre apropiate detaliate. Este echipata si cu senzor Exmor R CMOS de 18,2MP.

Avand un zoom optic 30X si functii manuale similare DSLR-urilor, usor de folosit, modelul HX200V detine cele mai noi tehnologii Cyber-shot, precum inregistrarea video Full HD 50p, modul Superior Auto, autofocus rapid, Picture Effect, fotografiere 3D si AF rapid (0,13 secunde pe timp de zi si 0,21 secunde in conditii slabe de iluminare la 3 EV).

Noile camere Cyber-shot ajung pe piata din Europa in perioada aprilie-mai.

×