x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

15 Noi 2008   •   00:00
Ştiri pe scurt

MONITOR "ECO"
LG lansează noua serie de monitoare W52TE (19 si 22 de inci), care asigură un consum redus de energie de până la 50% faţă de alte modele de aceeaşi dimensiune. Modelul de 19 inci are un consum de energie de 20 waţi în condiţii de utilizare normală, iar modelul de 22 inci consumă 22 waţi. Noul model de monitor are o tastă "Fun" pe partea frontală, situată central, care asigură un meniu cu funcţii pentru pasionaţii de jocuri şi de filmuleţe video online. Monitorul oferă o rată de contrast de 1000:1, timp de răspuns de 2 ms.



ROUTER WIRELESS
Asus a lansat routerul RT-N13 SuperSpeed N pentru reţelele fără fir de acasă sau din cadrul birourilor. Modelul permite obţinerea unor viteze de transfer de până la 300 Mbps. Dispozitivul foloseşte tehnologie "verde" prin care detectează în mod automat dacă unul sau mai multe calculatoare conectate nu mai operează şi adaptează nivelul de putere pentru a avea performanţele cele mai bune şi consumul minim de energie.

MODULE DE MEMORIE

Kingston a anunţat noile module de memorie DDR3 şi DDR2 HyperX cu disipatoare de căldură T1. Modelele vin atât sub formă de kituri Triple-Channel la frecvenţe de 2.000 MHz, 1.866 şi 1.800 MHz, concepute pentru noile procesoare Intel Core i7, cât şi sub formă de kit-uri Dual-Channel "clasice", la frecvenţele de 2.000 respectiv 1.800 MHz. Modulele de memorie din seria  HyperX T1 sunt disponibile şi în kituri DDR2 cu frecvenţe de 1.066 şi 800 MHz.

FOTO TACTIL

BenQ a lansat pe piaţa locală camera foto E1050t cu rezoluţie de 10MP, zoom optic 3x şi ecran LCD tactil cu diagonală de 3 inci (7,62 cm). Funcţia "Tap to Shoot" permite utilizatorilor să fotografieze un obiect printr-o apăsare pe ecranul LCD. Modelul este disponibil din această lună la preţul de 449 de lei. Pentru a mări o anumită porţiune a imaginii se poate încercui cu degetul acea porţiune, iar prin utilizarea funcţiei de crop, imaginea mărită se poate salva ca imagine separată.

×
Subiecte în articol: IT