x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

18 Noi 2008   •   00:00

TARIFE PREPAY: Orange a redus de la şapte la cinci numărul planurilor tarifare pentru serviciile preplătite şi a diminuat la 0,01 euro/min. costul unui apel către un număr favorit şi la 0,1 euro/min. apelurile în cadrul reţelei.



De asemenea, la reîncărcarea contului PrePay cu valoarea minimă de 4 euro, clienţii Orange primesc 10% din valoarea reîncărcată. în prezent, planurile tarifare pe segmentul serviciilor preplătite sunt Start, My Time, My Group, My Orange şi Music. Operatorul a anunţat că ambalajul pachetului PrePay este produs din carton reciclat şi reciclabil.

MULTIFUNCŢIONALE
Canon a lansat în România seria de multifuncţionale i-Sensys MF4300, care cuprinde şase modele. Viteza de printare este de 22 ppm (A4), viteza de copiere de 22 cpm (A4), prima copie în 9 secunde, rezoluţia de printare este de 1.200 x 600 dpi, iar scanarea color 9.600 x 9.600 dpi. Fiecare imprimantă din serie oferă un consum de energie redus, consumând doar 3 watt în modul sleep. Utilizatorii pot crea documente PDF, iar aplicaţia OCR (Optical Character Recognition) transformă textul printat în documente digitale editabile, fără a mai fi nevoie de o nouă redactare.

NOTEBOOK
Lenovo a lansat notebook-ul ThinkPad X301, care are o grosime de 2.5 cm şi care cântăreşte 1.4 kg. Noul model beneficiază de memorii DDR3, procesor Core 2 Duo cu un consum redus, iar stocarea este asigurată de tehnologie SSD (64/128 GB). Diagonala ecranului este de 13.3 inci. Unele modele sunt echipate cu GPS, dar utilizatorii trebuie să fie conectaţi la Internet pentru a putea folosi aplicaţii de mapping sau pentru a descărca software-uri GPS. Soft-ul GPS nu este inclus. Preţurile pentru notebook-urile ThinkPad X301 încep de la 3.650 de dolari (fără TVA).

×
Subiecte în articol: IT