x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

25 Noi 2008   •   00:00

CAIET WIMAX
Caietul de sarcini pentru licitaţia benzilor de frecvenţe 3.600-3.657 MHz şi 3.700-3.757 MHz costă 1.500 de lei şi a fost pus în vânzare de Autoritatea Naţională pentru Comunicaţii. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 5 februarie 2009. Deschiderea ofertelor se va face la 6 februarie, urmând ca stabilirea câştigătorului să fie făcută până la 9 martie. Taxa va fi de 7,5 milioane euro/licenţă.



AMENZI TELECOM
Autoritatea de control antitrust italiană a amendat cu 2,4 milioane de euro un număr de 13 companii de telefonie, printre care şi Telecom Italia. Câteva sute de clienţi au fost taxaţi pentru apeluri internaţionale sau efectuate către numere speciale după ce computerele acestora au fost infestate cu viruşi. Potrivit autorităţii, Telecom Italia a ştiut de prezenţa viruşilor şi nu a luat măsuri pentru a proteja sau informa utilizatorii.

SMARTGUARD

UPC a lansat o soluţie de securitate pentru clienţii săi de servicii Internet, la un tariff de 5 lei/lună. Produs de companie de securitate informatică F-Secure, pachetul software conţine anti-virus, firewall, anti-spyware, spam-control, control-parental.

×
Subiecte în articol: IT