x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

02 Feb 2010   •   00:00

2 februarie 2010



PROMOŢIE
Carpatair a lansat bilete de avion pentru Carnavalurile Europei la preţuri începând de la 35 euro plus taxe, în funcţie de oraşul de origine.
Astfel, cei care pleacă din Timişoara vor plăti 35 euro plus taxe. Plecarea din Bucureşti, Cluj- Napoca, Craiova, Oradea şi Sibiu se va plăti cu 45 euro plus taxe, iar cea din Bacău, Cernăuţi, Chişinău, Constanţa, Iaşi, Odesa şi Suceava se va plăti 55 euro plus taxe. Carnavaluri vor avea loc luna aceasta la Veneţia, München, Viareggio, Köln sau Patras. Perioada de vânzare a biletelor este 18 ianuarie-20 februarie 2010, iar perioada de călătorie este între 6 şi 20 februarie 2010. (E.S)

SE SCUMPESC GAZELE
Apariţia valului de frig a determinat GDF SUEZ Energy România să majoreze de patru ori cantitatea de gaze naturale importate.
Cantitatea importată reprezintă 35% din totalul importurilor la nivel naţional. Măsura va determina în perioada următoare şi creşterea preţului la gaze naturale. "Creşterea cantităţilor de gaze naturale din import, al căror preţ este de două ori mai mare decât cel al gazelor din producţia internă, va induce, desigur, costuri suplimentare, conducând la o creştere a preţului la consumatori în perioada imediat următoare", potrivit GDF SUEZ Energy România. (E.S.)

×
Subiecte în articol: IT