x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Targ - Contracte la New York

Targ - Contracte la New York

de Cristian Ionita    |    27 Oct 2005   •   00:00
Targ - Contracte la New York

Companiile romanesti prezente la targul IT&C de la New York au semnat contracte in valoare de 4,5 miliarde lei, a anuntat Ministerul Economiei si Comertului. Este vorba de Outsource World 2005, unul dintre cele mai importante evenimente internationale axate pe externalizarea si exportul serviciilor IT&C.

INTALNIRI. Bilantul realizat de Departamentul de Comert Exterior, la intoarcerea in tara, arata ca cele 25 de companii participante au avut 250 de intalniri cu parteneri straini.

Romanii au prezentat produse si servicii precum call centers, servicii Internet, servicii BPO, produse software pentru proiectare asistata sau telecomunicatii. La targul desfasurat la sfarsitul saptamanii trecute au fost prezente tari precum Argentina, Bulgaria, Costa Rica, Filipine, Romania, Emiratele Arabe Unite, Barbados, SUA, Chile, India si Rusia.

Delegatia romana s-a intalnit cu reprezentanti ai unor firme puternice ce activeaza in domeniul consultantei, analizei strategice a pietei si brokeri de outsourcing precum Yankee Group, AMR, Network World, Ventoro, Everest Research, Neo-IT, Gartner sau Forrester.

×
Subiecte în articol: IT