x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Telecom - Personalizarea tonurilor de aşteptare

Telecom - Personalizarea tonurilor de aşteptare

de Alexandru Radescu    |    23 Sep 2008   •   00:00

După Orange, şi Cosmote lansează un serviciu pentru personalizarea tonurilor de aşteptare: Muziton. Utilizatorii pot selecta unul sau mai multe dintre cele 150 de tonuri (Muzitonuri) disponibile pe site-ul dedicat, www.muziton.ro.



După Orange, şi Cosmote lansează un serviciu pentru personalizarea tonurilor de aşteptare: Muziton. Utilizatorii pot selecta unul sau mai multe dintre cele 150 de tonuri (Muzitonuri) disponibile pe site-ul dedicat, www.muziton.ro. Taxa lunară de utilizare a serviciului este de 0,30 Euro, iar preţul unui Muziton variază între 1,07 Euro (pentru melodii) şi 0,71 Euro (pentru efecte audio speciale), avand o perioadă de valabilitate de un an de la data achiziţionării. Utlizatorii au opţiunea să aloce câte un Muziton distinct pentru prieteni, colegi sau familie. Muzitonurile pot fi alese dintr-o listă ce conţine hituri internaţionale şi locale, precum şi efecte audio speciale. Clienţii pot achiziţiona Muzitonuri şi prin SMS trimis la numărul scurt 866 sau apelând numărul 866 (0.04 Euro/min). Toate preţurile au TVA inclus.

Orange a lansat serviciul tonuri de aşteptare la începutul lunii martie. Taxa lunară este 0,25 (fără TVA). Preţul standard al unui ton de aşteptare cu fragmente de muzică este 0,99 euro, iar al unui ton amuzant este 0,69 euro. Preţurile sunt fără TVA. Un client poate achiziţiona pînă la 15 tonuri pe care le poate păstra în albumul personal şi seta oricând din momentul în care le-a cumpărat.

×
Subiecte în articol: IT