x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Telefonul Samsung B5702, un nou dual-sim Quad band

Telefonul Samsung B5702, un nou dual-sim Quad band

de Cristian Ionescu    |    11 Apr 2009   •   00:00
Telefonul Samsung B5702, un nou dual-sim Quad band

Samsung Electronics, unul dintre liderii pieţei de telefonie mobilă, a anunţat lansarea dispozitivului B5702, un nou telefon dual-stand-by, care permite utilizatorilor să folosească simultan două cartele SIM.



Telefoanele care funcţionează cu două cartele SIM nu reprezintă o noutate. Cu toate că sunt practice, au dezavantajul de a nu beneficia de suportul marilor producători de telefoane mobile.

Promovate de constructorii chinezi, ele nu vor avea sanşe de reuşită atât timp cât sunt prezente mai mult în Asia şi fabricate de producători necunoscuţi. Samsung B5702 este primul telefon dual-standby compatibil cu toate cele 4 frecvenţe GSM şi asigură acoperire la nivel global pentru toţi utilizatorii.

FUNCŢIONALITĂŢI
Telefonul dispune de două lumini LED care indică ce cartelă SIM este folosită în momentul în care se primeşte un apel, iar interfaţa poate fi personalizată cu o varietate de teme, melodii şi screensave-uri pentru a recunoaşte care dintre cartelele SIM este folosită.

Prin intermediul tastei rapide situate pe o latură a telefonului, utilizatorii pot trece cu uşurinţă de la o cartelă SIM la alta fără a fi nevoie să repornească telefonul. Acesta permite navigarea pe internet prin intermediul celor două cartele SIM. Utilizatorii îşi pot verifica e-mail-urile, documentele şi accesa paginile web.

De asemenea, telefonul dispune şi de funcţii multimedia, precum un audio player, înregistrare video, o cameră foto de 3 megapixeli şi un radio FM cu funcţia Radio Data System (RDS). Samsung B5702 va fi lansat pe mai multe pieţe, inclusiv în România, în luna iunie 2009, la un preţ aproximativ de 1.100 de lei.

CARACTERISTICI TEHNICE
B5702 funcţionează cu SIM1/SIM2 în Quad band (850/900/1800/1900) EDGE Class, are un display de 2.4" TFT LCD / 320 x 240 (QVGA) 262K, cameră de 3MP cu Auto Focus, USB 2.0 high speed /Bluetooth 2.0+EDR, memorie internă de 50MG, extensibilă până la 8GB.

×
Subiecte în articol: high-tech