x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Teletrans a înregistrat profit în creştere cu peste 50% în primul semestru

Teletrans a înregistrat profit în creştere cu peste 50% în primul semestru

de Cristian Ionescu    |    16 Aug 2009   •   00:00

Operatorul de telecomunicaţii la nivel naţional Teletrans a realizat în primele şase luni ale anului 2009 o creştere de peste 50% a profitului, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut si o cifră de afaceri de 4,3 milioane euro, în creştere cu 3 % faţă de 2008.



Potrivit reperzentantilor, prima jumătate a anului 2009 a adus companiei o evoluţie pozitivă a veniturilor, printr-o nouă viziune de afaceri, numirea unei noi echipe manageriale, precum şi prin măsurile de creştere a competitivităţii. "În acest prim semestru, (...) demersurile întreprinse au dat rezultate, numărul clienţilor a crescut, precum şi ponderea veniturilor independente de cele generate de Transelectrica - client tradiţional şi actionar unic al companiei. Vorbim, practic, de o creştere de 38% a cifrei de afaceri generate de alţi clienţi şi de o cerere mult mai mare de servicii de telecomunicaţii ", a declarat Horia Hăhăianu, director general Teletrans.

Compania vizează încheierea anului fiscal cu venituri de aproximativ 9,5 milioane de euro, cu 10% mai mult faţă de cele înregistrate în 2008. Estimările făcute la începutul anului iau în calcul finalizarea obiectivelor propuse, precum lărgirea portofoliului de clienţi şi dezvoltarea reţelei pe care compania operează, în funcţie de tendinţele actuale ale pieţei.

×