x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Tendinte - Internet pe mobil

Tendinte - Internet pe mobil

de Alina Munteanu    |    10 Ian 2007   •   00:00
Tendinte - Internet pe mobil

"Mobilitatea va schimba complet internetul", a declarat Olli-Pekka Kallasvuo, CEO Nokia. "Si este doar inceputul , totul se va intampla foarte repede", a completat Ed Zander, patronul Motorola, declaratiile fiind facute in cadrul CES (Las Vegas).

"Mobilitatea va schimba complet internetul", a declarat Olli-Pekka Kallasvuo, CEO Nokia. "Si este doar inceputul , totul se va intampla foarte repede", a completat Ed Zander, patronul Motorola (foto stanga), declaratiile fiind facute in cadrul CES (Las Vegas). Yahoo a intrat in joc prin lansarea unui portal internet si a unui motor de cautare gandite integral pentru a se adapta internetului mobil. "Yahoo! Go for Mobile 2.0" - portalul are o serie de date care pot fi descarcate gratuit de oricine are unul dintre cele 70 de telefoane compatibile.

SOFT. Motorul de cautare este integrat si se numeste oneSearch. Acesta este conceput mai degraba ca un ghid practic decat ca o banca de date. Daca utilizatorul introduce numele unui oras, primeste si date despre starea vremii sau un ghid pentru cumparaturi in orasul respectiv. Portalul cuprinde si paginile de e-mail si mesagerie. Google si Microsoft au lansat inca de anul trecut servicii pentru internet mobil.

×
Subiecte în articol: IT