x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Tot ce trebuie să ştii despre Samsung Galaxy S6 Edge Plus, înainte să treci la Galaxy S7

Tot ce trebuie să ştii despre Samsung Galaxy S6 Edge Plus, înainte să treci la Galaxy S7

06 Feb 2016   •   09:08
Tot ce trebuie să ştii despre Samsung Galaxy S6 Edge Plus, înainte să treci la Galaxy S7
Samsung a trimis zilele trecute invitaţiile pentru evenimentul de prezentare al Galaxy S7, pe care în numesc #TheNextGalaxy, iar utilizatorii aşteaptă cu sufletul la gură să afle ce aduce nou flashship-ul smartphone al gigantului din Coreea de Sud.
Totuşi, înainte să decizi că Samsung Galaxy S7 este dispozitivul de care ai cu adevărat nevoie, este bine să afli ce poate oferi cu adevărat dispozitivul mobil lansat anterior de Samsung, mai exact phabletul Galaxy S6 Edge Plus.
Noobz.ro prezintă o analiză a smartphone-ului după 5 luni de utilizare, pe care îl numeşte "un dispozitiv blând, uman şi prietenos".
Iată câteva informaţii care te vor ajuta să iei cea mai bună alegere când vine vorba de dispizitivul high-end:
Protejarea dispozitivului cu o carcasă şi folie de protecţie
Imediat ce am avut propriul Samsung Galaxy S6 Edge Plus, primul lucru pe care l-am făcut a fost să cumpăr o carcasă de protecţie. Este foarte important să fiţi foarte atenţi atunci când achiziţionaţi un asemenea accesoriu.
 
Eu am optat pentru o carcasă solidă, casantă, elegantă, dintr-un material de plastic. Este o carcasă „Clear View”, care îmi permite să răspund la apeluri fără a fi nevoie să am acces la ecranul smartphone-ului. Este foarte practică şi elegantă. Smartphone-ul are culoarea Black Sapphire, de aceea am ales o carcasă de aceeaşi nuanţă.
 
Citeşte mai departe. 

×
Subiecte în articol: Samsung Galaxy S6 Edge Plus