x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Un nou brand românesc de smartphone-uri: Serioux

Un nou brand românesc de smartphone-uri: Serioux

de Alexandru Radescu    |    12 Feb 2014   •   23:09
Un nou brand românesc de smartphone-uri: Serioux

Compania românească Network One Distribution a lansat azi primele smartphone-uri Serioux, phablet-ul Symbiosis X4 de 6 inci şi smartphone-ul Whisper X2 de 5.8 inci. Preţul pentru Symbiosis X4 este de 999 lei iar pentru Whisper X2 de 699 lei.

Phablet-ul Serioux Symbiosis X4 dispune de un ecran de 6 inci, IPS, cu o rezoluţie de 1280x720 pixeli. Phablet-ul este dual-sim şi oferă posibilitatea alocării personalizate a numerelor de telefon către un anumit SIM.

Terminlul este echipat cu un procesor Quad Core la 1,2 GHz, memoria RAM este de 1 GB, conectivitate Wi-Fi/Bluetooth, modul GPS integrat.

Symbiosis X4 se bazează pe SO Android 4.2 iar între aplicaţiile preinstalate se află şi SeeNow, Zonga, Taxi Meridian.

Terminalul este echipat cu două camere foto, una frontală de 2MP şi una de 8MP. De asemenea, Serioux Symbiosis X4 dispune un slot de card micro SD, ieşire micro USB şi ieşire audio stereo 3,5 mm.

 Whisper X2

Smartphone-ul dual-sim Serioux Whisper X2 dispune de un ecran TFT de 5,8 inci, procesor Dual-Core cu la 1,2GHz şi memorie RAM 512 MB.

Spaţiul intern de stocare este de 4GB iar slotul micro SD permite extinderea acestuia până la 32 de GB. Nu lipsesc conexiunea Wi-Fi şi Bluetooth iar modulul GPS este intergrat .

 

 

×