x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Vertu cu Android, de la 8.000 de euro

Vertu cu Android, de la 8.000 de euro

de Alexandru Radescu    |    12 Feb 2013   •   17:57
Vertu cu Android, de la 8.000 de euro

Cel mai cunoscut brand telecom “de lux”, confirmă zvonurile din ultima vreme şI lansează primul său smartphone cu SO Android (4.0.4.). Vertu Ti a fost prezentat oficial la Londra, preţul de pornire (modelul cel mai ieftin) fiind de aproximativ 8.000 de euro şI ajungând până la 18.000 euro.
Terminalul are o ramă din titaniu, ecran cu safire, fiecare unitate fiind asamblată manual, purtând numele lucrătorului şI semnătura sa cu laser, în interior. Toate modelele din noua serie au fost realizate la sediul central al firmei, Church Crookham (Hampshire).
Posesorii de Vertu beneficiază şI de o serie de servicii personalizate, Concierge.

În iunie 2012, Nokia a anunţat vînzarea diviziei de lux Vertu către fondul privat de investiţii EQT VI, păstrînd însă 10% din acţiuni.

După 10 ani de prezenţă pe piaţă, producătorul a vândut 36.000 de unităţi, a declarat directorul executiv Perry Oosting, citat de BBC. În momentul de faţă, gama exclusivistă Vertu se comercializează doar 500 de magazine, la nivel global, dintre care 70 aparţin companiei producătoare. China a devenit cea mai mare piaţă pentru Vertu.
Alte game de lux în domeniul telecom sunt Tag Heuer sau Golvish.









×
Subiecte în articol: vertu nokia