x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Vita, noul PlayStation, disponibil în România de la 1150 lei

Vita, noul PlayStation, disponibil în România de la 1150 lei

de Alexandru Radescu    |    21 Feb 2012   •   11:01
Vita, noul PlayStation, disponibil în România de la 1150 lei

Sony a lansat azi oficial pe piata locala noua consola portabila de gaming, Vita, disponibila in doua variante de pret: 1150 lei (Wi-Fi) si 1450 lei (3G/Wi-Fi).

PlayStation Vita vine cu un ecran tactil OLED de 5 inci (12,7cm), touchpad integrat in carcasa, doua stick-uri analog, senzori de miscare si doua camere video. PS Vita nu are jocuri preinstalate, acestea trebuind sa fie cumparate separat, la preturi intre 170-240 lei. In momentul de fata sunt disponibile sapte titluri: Uncharted – Golden Abyss, Wipeout 2048, Little Deviants, Modnation Racers – Roadtrip, Everybody's Golf, Reality Fighters si Unit 13 (din 7 martie).

Alaturi de suport pentru aplicatiile social-network Facebook, Twitter sau Skype, consola Vita este echipata si cu noile aplicatii Near si Party.

“Near' este o aplicatie de socializare de tip “location-based', care iti permite sa fii la curent cu activitatile zilnice ale prietenilor in timp ce “Play' permite comunicarea prin mesaje sau voice chat (min 2, max 8)

Din punct de vedere hardware, PS Vita are un procesor ARM – A9 core (4 nuclee), memorie RAM 512MB, slot de card PlayStation, card SIM, card de memorie. Rezolutia ecranul OLED este 960x544 (16:9).

×
Subiecte în articol: ecran oled playstation vita consola sony