x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Vivo lansează telefonul X6 cu carcasă metalică

Vivo lansează telefonul X6 cu carcasă metalică

01 Dec 2015   •   14:21
Vivo lansează telefonul X6 cu carcasă metalică

Vivo tocmai a lansat mult așteptatul telefon X6, care respectă ultimele trenduri și vine pe piață în două variante: cea compactă, cu display de 5,2" și X6 Plus (o combinație între telefon și tabletă), cu display de 5,6".

Ambele telefoane sunt gândite să facă față competiției acerbe, având un design atractiv și o memorie RAM de 4 GB. Vivo X6, cu un ecran AMOLED de 1080 p, este un telefon uimitor de subțire, de 6,56 mm. Din păcate, capacitatea bateriei nu este lăudabilă tocmai din această cauză. Producătorii au dorit să compenseze acest neajuns și au proiect device-ul cu o cameră principală de 13 MP și una frontală de 8 MP.

Diferențele dintre Vivo X6 și X6 Plus, în afara de dimensiunile display-ului, sunt date de baterie și de capacitatea de stocare. Vivo X6 Plus are capacitate de stocare de 64 GB și baterie de 3000 mAh, respectiv 4000 mAh, în timp ce fratele mai mic are memorie de 32 GB și baterie de 2400 mAh, informează http://phonearena.com.

Ambele variante oferă slot microSD pentru extinderea capacității de stocare, scanner pentru amprentă pe soate și vor fi disponibile în trei variante de culori: auriu, argintiu și auriu roze. Sistemul de operare, Funtouch OS, aparține companiei producătoare, dar are la bază Android 5.1 Lollipop.

Cu ce preț ne vom putea bucura de aceste privilegii?
Ei bine, X6 va consta aproximativ 390$ la data lansării, pe 6 decembrie, în timp ce X6 Plus Basic 469$. Cei care își vor dori ca device-ul să vină dotat cu o baterie de 4000 mAh, vor scoate din buzunar cu 30 de dolari mai mult.
 

×
Subiecte în articol: vivo telefon smartphone amoled display