x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Vodafone “reformează” portofoliul pentru clienţii business

Vodafone “reformează” portofoliul pentru clienţii business

de Alexandru Radescu    |    07 Feb 2012   •   12:33
Vodafone “reformează” portofoliul pentru clienţii business

Vodafone Romania a lansat azi noua abonamente dedicate segmentului de clienti persoane juridice, cu tarife cuprinse intre 2,5 si 85 de euro/luna (fara TVA) si convorbiri nelimitate in grup. Denumite Start, Start Plus, Esential, Esential Plus, Avansat, Avansat Plus Roaming, Top si Top Plus, abonamentele includ si minute de convorbiri in si in afara retelei Vodafone.


"Cu noul portofoliu de business, marcam trecerea catre o noua abordare a pietei, in care ne concentram pe nevoile specifice ale fiecarei companii si nu pe produsul propriu-zis (…) Dorim sa incurajam adoptarea sporita a serviciilor de date mobile, a aplicatiilor si a smartphone-urilor in randul utilizatorilor de business', a precizat azi intr-o conferinta de presa Andres Vicente, Chief Commercial Officer Vodafone Romania.

Astfel, in cazul convorbirilor in retea, primele sapte abonamente includ intre 25 si 1.250 minute, iar pentru Top si Top Plus sunt nelimitate. In afara retelei, cu exceptia abonamentului Start, acestea permit efectuare de apeluri in limita a 50 si 1.000 de minute.

In cazul mesajelor scrise, abonamentele Esential Plus, Avansat si Avansat Plus Roaming au incluse intre 20 si 100 de SMS-uri.

Top si Top Plus permit transmiterea unui numar nelimitat de mesaje scrise in retea, iar in afara retelei sunt limitate la 200 SMS-uri, respectiv la 500 SMS-uri.

In privinta accesului mobil la internet, cu exceptia Start si Start Plus, cele sapte abonamente au trafic inclus, in limita a 1 MB si 1 GB.

Abonamentele Avansat Plus Roaming, Top si Top Plus permit si efectuarea de apeluri internationale, in limita a 50 minute, respectiv 200 minute. In cazul Top Plus, pachetul de servicii are incluse si 200 de minute de roaming.

×