x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Vodafone şi Citibank lansează un card de credit cobrand

Vodafone şi Citibank lansează un card de credit cobrand

de Alexandru Radescu    |    25 Oct 2011   •   12:39

Operatorul Vodafone si Citibank au lansat azi pe piata din Romania un card de credit cobrand. Cu Citi Vodafone Plus, utilizatorii primesc un bonus de 500 de puncte de loialitate la prima tranzactie cu cardul si cate 8 puncte pentru fiecare 10 lei cheltuiti, la cumparaturile obisnuite (supermarket-uri si hypermarket-uri, benzinarii, magazine de imbracaminte si incaltaminte, restaurante si baruri, cinematografe, precum si la orice achizitie a produselor si serviciilor Vodafone).

Detinatorii cardului Citi Vodafone Plus beneficiaza de acces gratuit in 17 muzee importante din tara, printre care Castelul Peles, Castelul Bran, Muzeul Brukenthal, Muzeul Satului, Muzeul National de Istorie al Romaniei, Muzeul National de Arta al Romaniei.

De asemenea, cu cardul Citi Vodafone Plus, destinat exclusiv clientilor operatorului, se pot efectua si plati contactless la echipamente specifice (clientul nu este nevoit sa scoata cardul din portofel pentru efectuarea platilor). In acest caz, suma maxima admisa pentru o tranzactie este de 50 de lei

Limita de credit este de 75.000 lei, clientii fiind obligati sa returneze lunar minimum 3,5% din suma cheltuita iar comisiionul anual de administrare este de 500 lei.

×