x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget X1 Xtreme, cel mai pretenţios smartphone românesc!

X1 Xtreme, cel mai pretenţios smartphone românesc!

de Alexandru Radescu    |    18 Feb 2014   •   14:58
 X1 Xtreme, cel mai pretenţios smartphone românesc!

Cu o serie de modele de tablete sub 1000 de lei, brandurile româneşti au ajuns să domine piaţa locală. Aceeaşi politică (de preţ) se aplică şi la smartphone-urile, dar bătălia pentru cote e mai dificilă. În acest context iese în evidenţă cel mai proaspăt model de la Allview: X1 Xtreme, disponibil comercial din luna martie, la preţ de 2000 lei.

Smartphone-ul aduce în premieră pentru Allview un puternic procesor Quad Core Qualcomm Snapdragon 800 la la 2,15 GHz, compatibilitate cu tehnologia NFC, cameră principală de 16 MP şi cameră frontală de 8MP.

Noul terminal (single SIM) are design unibody şi este dotat cu ecran IPS Full HD de 5,5 inci (14cm) protejat de Gorilla Glass 3.

Smartphone-ul are ecran „edge to edge”, display-ul reprezentând 77,5 % din suprafaţa frontală (rama laterală are doar 2,4 mm).

Puternica platformă hardware este susţinută şi de 3 GB memorie RAM, 32 GB memorie flash. Smartphone-ul oferă sunet DTS, conectitivate GPS cu suport Glonass, compatibilitate cu HD Voice şi rulează sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean.

Nu lipsesc, din interacţiunea cu utilizatorul, funcţii inteligente precum: double tap to wake (ecranul se deschide in urma unui dublu click pe ecran), black screen gesture (orice aplicaţie setată în prealabil porneşte automat daca utilizatorul desenează un „C” pe ecranul blocat) etc.



×