x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Yahoo concediază 2.000 de angajaţi

Yahoo concediază 2.000 de angajaţi

04 Apr 2012   •   14:40
Yahoo concediază 2.000 de angajaţi

Yahoo a anuntat astazi, oficial, ca va concedia 2.000 de angajati, acestia reprezentand 14% din forta de munca a companiei, scrie BBC.

"Actiunile de astazi reprezinta un pas important spre un Yahoo nou, mai indraznet", a declarat Scott Thompson, directorul executiv al companiei. "Din pacate, atingerea acestui obiectiv necesita o decizie grea, aceea de a elimina acest procent de 14%, din forta de munca. Apreciem profund oamenii, precum si contributiile acestora, care au ajutat la ceea ce inseamna Yahoo in ziua de azi", a continuat Thompson.

Prin aceasta decizie, compania se asteapta la o reducere a costurilor 375 de milioane de dolari. Thompson a declarat ca va dezvalui mai multe detalii despre noua stategie a companiei atunci cand va iesi urmatorul set de rezultate, pe 17 aprilie.

Yahoo pretinde ca ar avea 700 de milioane de utilizatori. Cu toate acestea, nu a reusit sa tina pasul cu rivalul Google, in timp ce serviciul de webmail a fost depasit de catre platformele sociale, cum ar fi Facebook sau Twitter.

×