x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech WhatsApp îmbunătățește confidențialitatea cu o nouă actualizare

WhatsApp îmbunătățește confidențialitatea cu o nouă actualizare

de Redacția Jurnalul    |    12 Iun 2024   •   19:45
WhatsApp îmbunătățește confidențialitatea cu o nouă actualizare
Sursa foto: Hepta

WhatsApp ar intenționa să îmbunătățească confidențialitatea și, de asemenea, crearea de evenimente, acestea din urmă doar în cadrul comunităților. Schimbările au ca scop creșterea gradului de securitate și discreție a utilizatorilor.

În cadrul versiunii beta cu numărul 2.24.12.27, utilizatorii Android pot testa noile schimbări pe care le introduce WhatsApp.

Aplicația de mesagerie le va permite utilizatorilor să aleagă cu cine vor să împărtășească actualizările de stare. În acest fel, opțiunile de confidențialitate vor fi consolidate în mod semnificativ. Se va putea opta pentru toate contactele sau pentru anumite contacte, potrivit tecnoandroid.it.

Atunci când partajați actualizarea de stare, meniul cu cele două elemente va apărea înainte de publicare pentru a permite utilizatorului să aleagă publicul cu care să o partajeze.

Cealaltă noutate se referă la evenimente, dar la cele din cadrul comunităților. Astfel, crearea unui eveniment devine și mai completă, deoarece utilizatorii vor putea să-i asocieze și o imagine de copertă, astfel încât fiecare eveniment să fie mai ușor de recunoscut și mai clar.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: whatsApp actualizare