x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Live video Simona Halep, in sferturi la Miami, dupa un meci senzational (VIDEO)

Simona Halep, in sferturi la Miami, dupa un meci senzational (VIDEO)

31 Mar 2015   •   06:07
Simona Halep, in sferturi la Miami, dupa un meci senzational  (VIDEO)

Simona Halep s-a impus in fata italiancei Flavia Pennetta, in optimile turneului WTA de la Miami, in doua seturi - 6-3 , 7-5 - la capatul unui meci senzational in care schimburile de mingi au incantat de cele mai multe ori.


Spre satisfactia suporterilor romani din tribune, care au sustinut-o permanent, Simona s-a impus pentru prima data in cariera in fata italiencei printr-un joc precis si in forta, care i-a facut pe comentatorii partidei sa spuna ca in acest moment, singura jucatoare ce-i poate face fata ritmului pe care il impune este Serena Williams.

Cel mai important moment al partidei s-a consumat in setul doi, cand Pennetta conducea cu 5-2, Simona revenind ca un tavalug pe teren, dupa pauza dintre jocuri si sufocand-o pur si simplu pe italianca, impunandu-se in cinci game-uri consecutive si castigand partida.

Meciul a fost unul de inalta clasa, schimburile de mingi intre cele doua jucatoare starnind de multe ori aplauzele spectatorilor neutri si uralele celor romani, extrem de numerosi.

×