x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Paranormal Activarea reconectării

Activarea reconectării

de Romulus Popescu    |    22 Sep 2012   •   20:19
Activarea reconectării

Cea mai mare revolutie a generatiei noastre este descoperirea ca fiintele umane isi pot modifica aspectele exterioare ale vietii prin modificarea atitudinilor mentale.

A venit momentul sa dam mana cu energia reconectiva, sa facem cunostinta cu ea, asa cum ne-o prezinta doctorul Eric Pearl. Dar cum sa dam mana cu ceva invizibil? Trebuie sa ne activam mainile pentru a fi posibil acest lucru. Doctorul Pearl spune ca "prin activare inteleg sa ajut la formarea unei deschizaturi, prin care sa primiti aceasta energie vindecatoare si care sa actioneze ca un canal, prin care ea sa treaca de la Univers catre voi. Acest pas este catalizatorul unui proces care va porneste in calatoria de transformare, dandu-va posibilitatea sa transportati si sa gazduiti aceste noi frecvente".

Receptivitatea latenta la accesarea acestor noi frecvente vindecatoare are loc printr-o antrenare de rezonanta de la o persoana la alta . Doctorul Pearl propune realizarea practica a acestui fapt in felul urmator:

Intr-o stare confortabila a corpului, asezat intr-un loc confortabil, cu mintea si gandurile in aceeasi stare, doctorul Pearl isi tine mainile la circa 30 centimetri departare una de cealalta. Apoi, una dintre mainile receptorului se plaseaza intre ele. Dupa aceea, "pur si simplu caut energia cu mainile, o gasesc si o strang, lasand fluxul pe care l-am adus in mainile mele sa se mareasca si sa curga inainte si inapoi, intre palmele mele, adesea invaluindu-mi nu numai mainile, dar si antebratul si nu numai in jurul, dar si prin bratul receptorului. Apoi, energia circula in restul corpului, facandu-se cunoscuta in anumite locuri, cum ar fi capul si inima".

Atunci, pot aparea in corp senzatii de gadilare, palpitatii, raceala, caldura, impingere, tragere, o senzatie asemanatoare unei adieri de vant care trece prin maini.

In filosofiile orientale, legate de vindecare, caldura reprezinta vindecarea de la Pamant, iar raceala vindecarea ce vine din Ceruri. Amandoua sunt la fel de bune. In vindecarea prin reconectare se considera ca este inutila atribuirea semnificatiilor acestora. Ceea ce declanseaza este un proces de autoreglare, de autodeterminare, de autoajustare si totdeauna perfect reactiv.

Senzatiile simtite la activarea mainilor au o intensitate si un caracter variabile. Unele persoane, cand sunt pregnant influentate de catre aceste energii universale, au un asemenea soc, incat nu pot lega doua cuvinte, altele izbucnesc in ras sau in plans, dar exista si altii care stau incordati, incruntati, dorind cu disperare sa se poata conforma ca simt ceva. La sceptici, la cei care cauta o explicatie logica, bazata pe filosofia materalista, exista o incertitudine logica, legata de starea ciudata in care se afla, la actiunea acestei energii asupra corpului. Ei cauta sa-si explice starea prin efectul placebo produs prin inducere de catre terapeut sau ca se afla intr-o stare normala pe care n-au pus-o in evidenta psihic in alte ocazii pentru ca n-au fost atenti la acest fapt. Insa, atunci cand efectele reconectarii isi spun cuvantul in vindecarea afectiunilor lor isi schimba opinia de scepticism si devin fani ai acestei terapii.

Daca terapiile incercate pana atunci au avut un oarecare efect in actiunea de insanatosire, daca au existat alte terapii inainte, puterea efectului terapiei reconectarii le inglobeaza si pe celelalte. Este "asa cum valul unui ocean poate inunda o baltoaca de la mal. Desi, poate ca nu vom mai putea gasi acea baltoaca niciodata, ea nu este pierduta; pur si simplu, ea a devenit parte dintr-un intreg mai mare.

Pentru a determina daca receptorul, desprins de orice stimuli fizici, poate detecta cand si unde este directionata energia, doctorul Eric Pearl a initiat un experiment in cadrul cercetarilor efectuate la Universitatea din Arizona. Astfel, a creat dintr-o camera o incinta complet izolata de influente exterioare necontrolate. Apoi, a ales trei persoane care urmau sa joace prin rotatie, trei roluri diferite, si anume: de receptor, transmitator si observator. Receptorul era legat la ochi cu un fular gros, imblanit. Transmitatorul trebuia sa transmita energia catre receptor, iar observatorul sa cronometreze fiecare sedinta si sa noteze toate rezultatele. Au mai fost amplasate si niste camere video, care sa inregistreze tot ce se intampla, inclusiv toate miscarile corpului, precum si vocile. Receptorul urma sa-si tina mainile, pe rand, in una dintre cele doua pozitii predeterminate, in miscarea activa sau in repaus. Transmitatorul urma sa directioneze energia catre mana dreapta sau stanga a receptorului, iar receptorul trebuia sa indice verbal cu ce mana este directionata energia. Observatorul alegea la intamplare un cartonas pe care erau inscriptionate cuvintele "mana stanga", "mana dreapta" si il citea pentru a auzi receptorul.

Dupa cinci zile de experimentari, rezultatele pozitive au fost obtinute astfel: in prima zi 65%, iar in cea de-a doua si a treia zi punctajul a crescut. Dupa cate 10 ore de experimentari zilnice, in a patra zi, precizia raspunsurilor a scazut substantial. In ultima zi de cercetari, precizia s-a ridicat din nou, pana la nivelul de peste 90%.

Daca acel ceva care este considerat Energie Universala exista, atunci aceasta energie este cea pe care doctorul Pearl o considera ca sta la baza reconectarii, conform teoriei sale.

Dar nu este obligatoriu ca aceasta energie sa fie emisa numai prin maini. Ea poate fi dirijata de catre psihic si la departari de mii de kilometri, cu acelasi efect tamaduitor asupra organismului.

In cazul cand cunoasterea fenomenului de reconectare se face intr-un mediu organizat, in cadrul unui grup, maiestria practica apare mai curand, chiar nesperat de curand. Cand grupul lucreaza cu aceste energii, nivelul acestora creste cu o viteza incredibila, marindu-se evolutia membrilor grupului in mod exponential.

Nu este de neglijat nici exersarea personala practica. Doctorul Eric Pearl recomanda in volumul sau un astfel de exercitiu: "Stati in fata unei oglinzi, in care sa va vedeti in marime naturala si lasati-va mainile in pozitia anatomica naturala, relaxate complet. In continuare priviti in oglinda si ridicati incet antebratele, din coate, aducand palmele una in fata celeilalte, una in sus si cealalta in jos, avand intre ele aproximativ 20 centimetri. Asigurati-va ca mainile nu se ating intre ele. Acum, ele ar trebui sa se roteasca in mod natural, astfel incat degetele mainii drepte sa arate pozitia «ora zece», iar degetele mainii stangi sa arate inspre pozitia «ora doua». Concentrati-va atentia la palme si asteptati sa apara o senzatie. Ar putea sa fie o senzatie de presiune, o gadilatura sau o modificare a densitatii aerului. S-ar putea sa simtiti o adiere. De asemenea, senzatia ar putea avea componente de schimbare a temperaturii, greutate, plutire, largire, electricitate si/sau atractie sau respingere magnetica. Nu va fixati obsesiv prin vizualizarea curgerii energiei in vreo directie anume sau cu vreo culoare speciala. Pur si simplu, plasati-va atentia pe maini si asteptati aparitia senzatiei. De obicei, senzatia se va centra in palma. Uneori, ea va fi puternica si inconfundabila; alteori – sau la anumiti oameni – s-ar putea ca ea sa fie slaba la inceput. Este posibil sa aveti si alte experiente senzoriale – sa vedeti, sa auziti sau sa mirositi lucruri care nu par a-si avea originea in incapere sau chiar pe planeta. Cativa s-ar putea sa nu simta nimic, cel putin, nu la inceput... Un lucru interesant este ca modificarea fiziologica apare foarte rapid la subiect, ea manifestandu-se adesea in 15-45 de secunde de la inceputul sedintei, prin modificari vizibile ale pielii si miscari musculare involuntare... Nu fortati lucrurile. Lasati senzatia sa apara singura..."

Trebuie retinut faptul ca frecventele terapiei de reconectare se autoajusteaza si se autoregleaza, ele fiind indrumate de catre Inteligenta Superioara a Universului.

×