x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Paranormal Cele 5 porți românești către SHAMBALA (foto)

Cele 5 porți românești către SHAMBALA (foto)

13 Apr 2019   •   11:51
Cele 5 porți românești către SHAMBALA (foto)

Shambala este, în concepția autorilor mistici, un centru secret de unde este guvernată planeta noastră. Acest centru mistic ar fi ascuns undeva în interiorul Asiei sau nu s-ar afla pe pământ, ci într-o lume paralelă invizibilă.

Dincolo de această accepţiune, shambala este o zonă spirituală mirifică, menţionată în legendele multor popoare, în folclorul nostru fiind cunoscută ca „tărâmul blajinilor”. Este tărâmul acelor fiinţe de lumină care au ajuns la un înalt nivel de conştiinţă şi spiritualitate şi care veghează la evoluţia omenirii.

Shambala este un centru energetic în care, odată pătrunşi, ne rupem de realitatea cotidiană şi începem călătoria spirituală spre un înalt nivel de conştiinţă şi înţelepciune.

Tibetul este cel mai cunoscut epicentru al spiritualităţii, care ne pune în legătură cu tărâmul tainic al înţelepţilor, Shambala. Însă Tibetul nu este singurul loc de pe planetă unde putem experimenta această stare.

Există în lume şi alte porţi către lumea spirituală, mai mult sau mai puţin cunoscute.

În România există cea mai mare concentraţie a punctelor energetice din lume, iar de studiul acestora s-a ocupat chiar fosta Securitate. Aceste focare active sunt veritabile porţi permanent deschise, care ne permit să translatăm în lumea Shambalei şi să intrăm în stare de comuniune profundă cu această lume.

Iată care sunt acestea:

1. Sarmisegetuza

În complexul de la Sarmisegetuza, cel mai încărcat loc din punct de vedere al rezonanţei cu Shambala este chiar „Soarele de andezit" sau discul solar. În zonă se remarcă o încărcare vitală cu totul şi cu totul excepţională, evidenţiată şi de dimensiunea mult peste medie a arborilor şi a vegetaţiei din jurul sanctuarului dacic. Acesta este un loc extraordinar pentru a realiza proiecţii în timp, mai ales dacă nu avem idei preconcepute în ceea ce priveşte tradiţia spirituală dacică – pentru că adevărata tradiţie care a înflorit pe aceste meleaguri este cu mult mai veche decât datele vehiculate de istoria convenţională.

2. Sfinxul din Bucegi

....................

Citește mai departe și afă care sunt cele 5 porți către Shambala

×